Azure IoT Engineer

Ben je geïnteresseerd om te werken met data van industriële systemen en heb je een passie voor innovatie? Bij ons krijg je de kans om vorm te geven aan de industrie 4.0 offering van de Cronos Groep.

We werken innovatieve data oplossingen uit voor onze klanten gebruikmakend van cloud, machine learning, statistiek, big data en industriële connectiviteit.

Geïnteresseerd en matcht je interesse en ervaring met onderstaande? Kom eens praten!

Over ons

De missie van Cronos 4 Industry is om Operational Technology (OT) te aligneren met Information Technology (IT). In een gemakkelijkere zin? De ‘industry 4.0’ offering van de Cronos Groep vormgeven dus.

We doen dit door te end-to-end oplossingen te bouwen die connecteren met industriële systemen via edge agents en IoT technologie. We verzamelen sensordata en structureren deze op een uniforme en begrijpbare manier.

Als team zijn we nog vrij jong, maar ondersteund door de groep (Cronos) bouwen we al enige tijd totaaloplossingen. Enkele voorbeelden vind je hier: https://c4i.be/use-cases

Vandaag willen we ons eigen team verder uitbouwen, zodat we steeds meer in teamverband deze cases kunnen oppikken.

Over jou

Industry 4.0 is een vreselijk brede term en het connecteren van industriële systemen met (public) cloud omgevingen is nog vrij nieuw. Dus we hopen dat je wat avontuurlijk ingesteld bent, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zijn hier handig in meegenomen.

Je houdt ervan om in teamverband de verantwoordelijkheid op te nemen om end-to-end oplossingen te bouwen. Meer dan ‘ticketjes oplossen’, we verwachten dat je actief meedenkt en bijdraagt binnen het team.

Buzzword bingo

Aansluitend op het bovenstaande element kan je je vinden in onderstaande lijst van technologie en terminologie en heb je met tenminste enkele relevante ervaring.

Python, .NET, Java, Azure (IoT), NoSQL databases, OPC-UA, Modbus, OPC-DA, ISA-95, ISA-88, timeseries databases

Over ons

Nog altijd aan het lezen? Cool! Want enkel samen zullen we deze cases tot een goed einde te brengen. In onze samenwerking mag je alvast verwachten:

  • Een competitief loon aangevuld met een volledig pakket aan extralegale voordelen (wagen, maaltijd -en netto vergoeding, 13e maand, groep -en hospitalisatieverzekering, ...)
  • Een team. Dat sterk zal groeien, maar dat biedt enkel opportuniteiten voor je!
  • Een gedeelde passie om industrie 4.0 niet enkel te evangeliseren, maar te concretiseren door te werken voor en met de sterkste bedrijven in België

Ok... en nu?

Je bent tot hier geraakt. Als je jezelf kon vinden in bovenstaande, dan zijn wij enorm benieuwd om je te leren kennen. Vul het formulier in en onze recruiter Izzy neemt binnen de werkdag contact op.

Een CV is niet noodzakelijk, maar als je beslist er geen mee te sturen, is even linken jaar je LinkedIn best zo handig.

Tot snel?

Apply now!

Interested in what we can accomplish together? Get in touch!